ЗДО №2 "Казка" місто Володимир
Волинська обл. Володимир-Волинський район

_

ЗДО № 2 «Казка» : рятувальники ознайомили дітей із своєю професією

 

      9 червня 2022 року співробітники Володимир – Волинського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області у складі провідного інспектора відділу запобігання НС Троцюка С.Ю., командира відділення, старшого прапорщика Ковальчука Ігоря Івановича та пожежника – рятувальника Фісуна Андрія завітали до дітей закладу дошкільної освіти № 2 «Казка».

     Приїзд гостей залишив у дітей багато вражень, адже тільки у рятувальників можна посидіти в пожежному автомобілі, приміряти бойовий одяг, познайомитися з роботою вогнеборців. Завдяки цьому дітлахи краще розуміють і усвідомлюють, як же це важливо дотримуватися правил пожежної безпеки. Саме тому рятувальникам завжди приємно приїзджати до дітей і розповідати про свою професію, адже захист підростаючого покоління є одним з пріорітетних напрямів в роботі фахівців ДСНС.

    Рятувальники розповіли про роботу вогнеборців, нагадали про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в садку та вдома, номери телефонів екстрених служб та порядок дій у випадку виникнення загорянь.

     Але найцікавіше дітям було розглядати пожежний автомобіль. Вогнеборці продемонстрували дітям  рятувально – аварійне обладнання, наводячи приклади з особистого досвіду, розповіли в яких випадках воно застосовується, показали як з допомогою пожежного рукава гасити пожежу, подарували календарики та сфотографувалися на згадку.

     Дякуємо за зустріч та запрошуємо фахівців ДСНС й надалі проводити подібні заходи, адже вони дозволяють дітям дізнатися не тільки багато корисної інформації від тих , хто щодня займається гасінням пожеж і порятунком людей, а й сформувати  у дітей розуміння небезпеки й відповідальності за свої вчинки.

                         На виклик пожежна машина летить

                         Смілий пожежник в кабіні сидить.

                         Його телефон « 101» люди знають,

                         І в разі пожежі завжди викликають.

.

 

ІІ молодша група "Джмелик"  вихователь Скрипець  Ю.О.https://youtu.be/XTJyKU3Uzts

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *