ЗДО №2 "Казка" місто Володимир
Волинська обл. Володимир-Волинський район

Тиждень педагогічної майстерності

В період з 22.02.2021 по 26.02.2021 року у ЗДО №2 "Казка" проходив щорічний методичний захід «Тиждень педагогічної майстерності». Проведенню тижня передувала певна робота. На засіданні методичної ради був розроблений план проведення тижня, призначені відповідальні за проведення даних заходів в рамках окресленої теми.

Основним завданням проведення Тижня був розвиток ініціативи та творчого пошуку педагогічних знахідок, демонстрування та обмін перспективним педагогічним досвідом, секретами власної педагогічної майстерності, упровадження в практичну діяльність передового педагогічного досвіду і організація обміну досвідом роботи. Проведені заходи та заняття були цікавими і пізнавальними, сприяли всебічному творчому, інтелектуальному та естетичному розвитку, а учні і вихованці мали піднесений позитивний настрій.

Першою зустрічала з дітками гостей вихователь І молодшої групи "Дзвіночок" Колдунова Л.В. Вона здійснила захоплюючу для дітей подорож до зимового лісу.

     

Вихователь Абрамюк О.С. працює на інклюзивній групі"Колобок" і разом з асистентом вихователя Велюш Л.В. провела цікаве заняття для вихованців і усіх присутніх.

   

    

Камінська Л.М., вихователь спеціалізованої групи з вадами мови "Дюймовочка"  зацікавила дітей відеоповідомленням від мудрої Тітоньки Сови, у якому  попросила вихованців виконати певні завдання.

 

            

А діти спеціалізованої групи з вадами мови "Сонечко" разом з вихователем Співак І.Р. вирішували завдання зі сторінок "Чарівної книги"

 

       

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *