ЗДО №2 "Казка" місто Володимир
Волинська обл. Володимир-Волинський район

Презентація освітньої платформи для педагогів "Всеосвіта"

Сьогодні вчитель-дефектолог Даниленко Д.О. ознайомила педагогів нашого закладу з інтернет-порталом "Всеосвіта"

Дарина Олександрівна вже давно є активним учасником цього порталу, брала участь у не одному семінарі та вебінарі, отримала сертифікати та закликала нас  теж стати  учасниками порталу "Всеосвіта"

Всеосвіта

https://vseosvita.ua/

«Всеосвіта» – ваш помічник у професійному зростанні.

1. Вебінари на актуальні освітні теми «Всеосвіта» допомагає ніколи не зупинятися на шляху до здобуття нових знань. Вебінари від досвідчених педагогів, психологів та тренерів доступні для вас безкоштовно та цілодобово. Також ви можете окремо замовити свідоцтво, що підтвердить вашу участь у вебінарі.

2. Загальноосвітні онлайн-курси Онлайн-курси – це важлива частина неформальної освіти для всіх, хто прагне професійного розвитку. Всеосвіта пропонує не просто якісне та сучасне навчання, а й також його комфортне отримання: цікаві та важливі теми, проходження за вашим графіком та офіційні документи. Покращуйте свої знання у зручний для вас час.

3. Бібліотека методичних матеріалів Найбільша, найсучасніша в Україні бібліотека авторських методичних матеріалів, яку формуєте ви та ваші колеги. Зручний пошук та перегляд матеріалів допоможуть вам швидко знайти цікавинки для ваших занять.

4. Актуальні Новини освіти. Слідкуйте разом з нами за змінами та трендами у процесах навчання. У цьому розділі ви не тільки будете завжди в епіцентрі освітніх подій, а й не пропустите наші найновіші авторські розробки.

Зпорталом "Всеосвіта" ви маєте можливість професійно розвиватися в усіх сферах освітньої діяльності.

        

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *