ЗДО №2 "Казка" місто Володимир
Волинська обл. Володимир-Волинський район

Випускний бал 2021 рік

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе. 

Перший випускний бал 2021 р. у стінах нашого закладу відбувся у старшій групі "Капітошка". Вихователі Жигурова Н.Г. і Мурашко А.М.разом з керівником музичним Заяц О.В. створили для дітей та їх батьків справжнє свято.

    

   

Наступний випускний бал 2021 р. у стінах нашого закладу відбувся у інклюзивній групі "Колобок". Вихователі Абрамюк О.С. і Зай Л.М.разом з керівником музичним Іванюк Т.В. завітали  у імпровізоване кафе " Щасливі долоньки" , у якому асистент вихователя Велюш Л.В. у ролі господині кафе радо зустріла випускників і запросила  до проведення свята.

   

      

Завершальне свято відбулось на спеціальній групі з вадами мовлення "Дюймовочка".

Вихователі Смоляр Г.П. і Камінська Л.М. разом з керівником музичним створили неперевершену атмосферу для дітей на святі.

  

         

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *