ЗДО №2 "Казка" місто Володимир
Волинська обл. Володимир-Волинський район

1 червня 2021 року

 

Міжнародний день захисту дітей (International Children's Day) - свято, яке щорічно відзначається на початку літа, був заснований в 1949 році у Франції і спрямований на привернення уваги людей до проблем дітей, їх здоров'ю, життю і забезпечення щасливого дитинства.

Всі ми знаємо, що щасливе дитинство запорука гарного життя. Адже щасливі люди бажають всім миру, щасливі люди дбають про довкілля, щасливі люди влаштовують веселі свята, щасливі люди пишуть хороші книги, щасливі люди будують щасливе майбуття. Щасливі люди виростають із щасливих дітей, а наш свдочок "Казка" дарує дітям і дорослим безліч щасливих моментів.

В цей день діти старшої групи "Капітошка" прийняли участь у спортивній розвазі " Спритніші за всіх", де змогли позмагатись у командах та проявити свою кмітливість, спритність , швидкість та міцну дружбу.

    

Діти інклюзивної групи "Колобок" проявили свою творчість та артистичність у концерті під керівництвом керівника музичного Іванюк Т.В. " Ми талановиті діти"

  

  

А на той час до діток середньої групи "Калинка" завітав у гості казковий гном. Разом з ним вони танцювали, розповідали вірші про літо і ,згодом, малювали крейдою на асфальті малюнки про щасливе дитинство.

    

  

 

 

 

https://youtu.be/JAGa6csDLqg

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *