ЗДО №2 "Казка" місто Володимир
Волинська обл. Володимир-Волинський район

День святого Миколая

    Настав чарівний і довгоочікуваний день - Святого Миколая. Цієї днини Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи, сьогодні він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання.

   День Святого Миколая - найулюбленіше свято дітлахів. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки та черевички наповнюються подарунками.

   Настання свята чекають не тільки діти. Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне. Це свято - прекрасний шанс впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити найкраще! 

  Така казка завітала і в Заклад дошкільної освіти №2 " Казка " 

    Напередодні свята, 17 грудня, вихованці групи з вадами мовлення " Веселка" ( вихователі: Янечек С.Ю., Костюк С.М., керівник музичний Мельничук Г.Л.) запросили Миколая в дитячий садок. Під час музичної розваги " Миколай, до нас в гості завітай " діти співали, розповідали вірші, танцювали. А потім зірочки освітили шляш, а ангели привели святого Миколая до діток, щоб він їх порадував солодкими подарунками. У кінці свята діти промовили молитву до святого Миколая та подякували за його хороші справи, які він робить для малят.

     

            

     

     Дошкільнята інклюзивної групи " Сонечко " (вихователь: Куліш Л.М., керівник музичний Семенюк Я.С.) показали цікаве дійство " День святого  Миколая " з піснями, віршами, таночками.

    Діти попросили у святого Миколая здоров'я для тата і мами, собі подаруночків та щасливої долі для всієї родини.

   

     

           

      

          

     

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *