ЗДО №2 "Казка" місто Володимир
Волинська обл. Володимир-Волинський район

День Святого Миколая

День Святого Миколая

Настав чарівний і довгоочікуваний день – святого Миколая.  Цієї днини Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! Сьогодні він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання …

День Святого Миколая – найулюбленіше свято дітлахів. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки чи черевички наповнюються подарунками.

Настання свята чекають не тільки діти. Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне. Це свято –  прекрасний шанс упустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити  найкраще !

Вихователі інклюзивної групи "Колобок" Зай Л.М. та Абрамюк О.С. та керівник музичний   Іванюк Т.В. а також вихователі спеціальної групи з вадами мови "Дюймовочка" Камінська Л.М. та Смоляр Г.П. разом з керівником музичним Мельничук Г.Л. провели для дітей святкові заняття  з метою розширити знання дітей про життя святого Миколая та на його прикладі виховувати у дітей доброту, чуйність, гуманність та милосердя. Вихователі  вчили дітей шанувати народні традиції як духовну окрасу народу. Діти поділилися своїми враженнями від того, які подарунки їм під подушку поклав Миколай. І виявилося, що в  дитячому садку живуть слухняні дошкільнята, адже  до кожного з них уночі завітав святий Миколай.

  

 

   

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *